Specialisten

Eerlijk en vakkundig

Hendriks Financiële Diensten wordt gerund door Henk Hendriks en Carola de Jong. Doorgewinterde adviseurs met jarenlange kennis van het vak. Het streven van dit duo is om jou te laten wonen zonder zorgen. Hoe ze dat doen? Dat lees je hier.

Van A tot Z

De financiële wereld is altijd in beweging. Veranderende regelgeving, automatisering en ontwikkelingen in de nieuwe media zorgen voor nieuwe uitdagingen. Henk en Carola beschikken over een flink netwerk met verschillende specialisten waaronder makelaars en notarissen en groeien mee met de toekomst. Hierdoor zijn ze in staat jouw financiële zaken van A tot Z te regelen.

Hypotheken en verzekeringen

Heb je bijvoorbeeld net een huis gekocht? Dan moeten er bepaalde zaken geregeld worden. “Wij zorgen ervoor dat het op papier net zo goed zit als met je gevoel voor het huis. We gaan op zoek naar een passende hypotheek. Heb je al een huis en een hypotheek? Ook dan staan wij voor jou klaar om je te informeren over welke opties er zijn voor het verhogen of verlagen van je hypotheek”, vertelt Carola de Jong. “En ben je van plan om een huis te kopen of te verkopen? Wij begeleiden jou graag.”


Als trotse huisbezitter heb je een aantal verzekeringen nodig. Er zijn talloze verzekeringen bij verschillende verzekeraars. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Volgens Carola ben je bij Hendriks Financiële Dienstverlening aan het juiste adres. “Wij zoeken uit wat jij nodig hebt, zodat je zonder stress achterover kan leunen, terwijl wij alles voor je regelen!”

Persoonlijk contact

Henk Hendriks neemt graag de tijd voor een goed en eerlijk advies. “Geen haastwerk, maar maatwerk. Binnen kantoortijden zijn klanten op ieder moment van de dag welkom. Lukt het echt niet overdag? Geen probleem, Een adviseur aan huis is ook mogelijk. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met klanten”, aldus Henk.

Hoekstra & Hendriks Mediation en coaching

Het valt Henk in zijn werk op dat er veel komt kijken bij het regelen van een scheiden. “Vandaar dat ik me ben gaan bekwamen in het begeleiden daarvan. Na mijn opleiding tot mediator samen met Linda Hoekstra hebben we het bedrijf Hoekstra & Hendriks Mediation opgericht.” Kijk voor informatie op www.hoekstraenhendriks.nl

Maak een afspraak

Wil je advies? De deur van Henk en Carola in Dronrijp staat open en de koffie staat klaar. Natuurlijk kan je hen ook telefonisch bereiken of neem contact op via het contactformulier.
Hendriks Financiële Diensten De Alde Mar 30, 9035  VP Dronryp Tel.: 0517 384 420 E-mail: info@hendriksfd.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.