Mooi Franeker

Waadhoeke - Frjentsjer (Franeker)
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 135m2
Kaveloppervlak
129 - 281m2
Inhoud
422 - 487m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

GROENE INBREIDINGSLOCATIE AAN DE NOORDRAND VAN FRANEKER
Een échte buitenkans: wonen op een geweldig leuke plek, vlakbij het levendige centrum. Je woont er in de stad, maar dan met het warme gevoel van een dorp. Tot de zomer van 2021 doen we nog even een beroep op je voorstellingsvermogen. Want, wat gaat het straks mooi worden, dit compleet nieuwe deel van Franeker. Alles wordt anders op de bouwlocatie even buiten de historische ‘grachtengordel’. Je ziet het al een beetje, op de kavelkaart op deze website: de bestaande bebouwing is straks verdwenen, zodat de aannemers en de landschapsarchitect voor de ontwikkeling van Mooi Franeker met een schone lei aan de slag kunnen. Ideaal toch?

JE VOELT JE SNEL THUIS, TUSSEN JE NIEUWE BUREN IN MOOI FRANEKER.
Gelijkgestemden, die bewust hebben gekozen voor duurzaam. Dat wordt genieten, in één van de oudste en mooiste van de Friese elf steden: alle voordelen van nu, nauwelijks te overtreffen sfeer.

Goed om te weten:
- aantrekkelijke hypotheeklast, lage energiekosten
- drie soorten woningen: 2-onder-1 kap, rijwoning en rijwoning met topgevel
- alles is dichtbij: centrum binnen de ‘grachtengordel’, platteland, Waddenzee
- Franeker ligt in de groene, dunbevolkte gemeente Waadhoeke

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Franeker
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waadhoeke.

Aanmelden